03 334 84 89    |      info@hetsyndicusburo.be
 
Syndicus Mechelen / Willebroek

Wat doet een syndicus?

Gebouwen zijn vaak ingedeeld in verschillende appartementen of wooneenheden. Daarbij zijn er mede-eigenaars die elk hun eigen pand bezitten maar ook voor een stuk eigenaar zijn van de gemeenschappelijke delen, bijvoorbeeld de inkomhal, de lift of de tuin. Om het beheer en overleg in goede banen te leiden, moet een syndicus worden aangesteld die de mede-eigenaars vertegenwoordigt.

Het takenpakket van een syndicus omvat drie standaard taken:

Administratief beheer

Het organiseren van de jaarlijkse vergadering en het verzamelen van algemene informatie over het gebouw en zijn bewoners. We vertegenwoordigen de mede-eigenaars ook tegenover verzekeringen, onderhoudsfirma's of andere partijen.

Financieel beheer

Wij staan in voor betalingen van gemeenschappelijke facturen aan de hand van de juiste verdeelsleutel. Elk jaar volgt ook een afrekening en een begroting zodat er nooit budgettaire verrassingen zijn.

Technisch beheer

Lift defect, onderhoud nodig, problemen met brandveiligheid... voor dit soort zaken staan we 24/7 paraat om een oplossing te zoeken. Ook verzekeringen en schadegevallen worden geregeld.

Syndicus in Mechelen - Willebroek

Het Syndicusburo werkt vanuit Willebroek en is als syndicus actief in de regio Mechelen, Leest, Heindonk, Kapelle-op-den-Bos, Tisselt, Londerzeel, Puurs, Ruisbroek, Boom en omliggende gemeenten.

Graag een vrijblijvende offerte?

Of gewoon even van gedachten wisselen, wij staan voor u klaar.